Welke vermogensbeheerder voor u?

Alle vermogensbeheerders incl. waarschuwingen en aanduidingen

deel 1: aanbod niet transparant

Hoe selecteert u een vermogensbeheerder die bij u, uw doelstelling(en), risicoprofiel en risicohouding past?
Wij hebben gezien dat het selecteren van de meest geschikte vermogensbeheerder voor uw vermogen is mogelijk net zo moeilijk als het beleggen zelf! Dit is vooral te danken aan de ondoorzichtigheid van het aanbod; de aanbieders laten zich moeilijk vergelijken. Daarnaast zijn er diverse aspecten waar beleggers geen erg in hebben, maar die wel van invloed zijn op de kwaliteit van de dienstverlening. Hoe weet u tegen welke aanbieders een procedure loopt of heeft gelopen? Vermogensmonitor voert deze procedures en zal u niet snel leiden naar een partij waarover klachten bekend zijn. Daarnaast geven wij als enige garantie op onze begeleiding. Mocht u onverhoopt toch een geschil krijgen in de toekomst, dan staan we u gratis bij!

Verkoop via vergelijkingssites
Onze begeleiding en adviezen laat zich niet vergelijken met de methode van vergelijkingssites. Primair komt dat door onze jaren lange ervaring (sinds 1988) met de begeleiding van klachten en claims. Die heeft ons een inzage gegeven in zaken die voor anderen verborgen blijven. De verkopers (vergelijkingssites) hebben hier geen weet van. Dat is voor ons goed zichtbaar aan de vermogensbeheerders die deze verkopers in 'portefeuille' hebben of juist NIET in portefeuille hebben.
En zeg nu zelf; van wie neemt u liever een advies aan bij het kopen van een nieuwe auto: een auto-technicus of een auto-verkoper?

Leest u verder op de pagina 99 missers...

terug naar wegwijzer
Welke vermogensbeheerder past bij u; bespaar op de jaarlijkse kosten en koop zekerheid. Laat ons de geschikte vermogensbeheerder voor u selecteren.

deel 1: aanbod niet transparant

deel 2: 99 missers

hoe blijft u miljonair?

10 geboden bij de selectie van een vermogensbeheerder 1.

10 geboden bij de selectie van een vermogensbeheerder 2.