terug naar wegwijzer

 

 

Veilig Vermogensbeheer

Uniek Consult vanaf 1 oktober 2018

"Veilig Vermogensbeheer!?"
Veilig vermogensbeheer bestaat. Al is het maar in theorie als tegenhanger van de meest risicovolle vorm van vermogensbeheer. Beide uitersten aangeboden onder vermogensbeheer, passen niemand.

Beleggers zoeken naar de heilige graal: de ultieme verhouding tussen risico en rendement. Bij perfect werkende marken gaan rendement en risico hand-in-hand. Meer risico betekent dan automatisch zicht op een hoger rendement en andersom. Gelukkig en helaas, is de werkelijkheid anders. Het is mogelijk om bij gelijk blijvend ‘verwacht’ rendement een lager risico te lopen. Vermogensmonitor kan u daarin adviseren. Niet met een vergelijkingswebsite, niet met een ingewikkelde memo over beleggen, maar in een gesprek waarin wij 30-jaar-ervaring met u delen en behoeden voor de aankomende onzekerheden op de markten, maar vooral ook voor de gevolgen daarvan op de aanbieders van beleggingsadvies en vermogensbeheer. U krijgt ook informatie over zaken waarvan wij de ins-and-outs niet in de publiciteit konden brengen, maar waaruit wel belangrijke lessen getrokken konden worden.

Het gesprek (consult) duurt tussen de 45 en 60 minuten en wordt u aangeboden in een prachtig kantoorgebouw in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar en met gratis parkeren op ons eigen terrein. En op loopafstand van het Centraal Station. Het consult is niet gratis maar wordt afgerekend volgens ons concept “no-cure-no-pay”. Dat wil zeggen: als u het advies, onze presentatie niet van toegevoegde waarde vond, dan betaalt u niets! In de praktijk betekent dat u een dag na het bezoek een vragenlijst per mail krijgt waarmee u kunt aangeven wat u van uw bezoek vond. De uitkomst bepaalt vervolgens of u later een declaratie ontvangt. De declaratie is overigens maximaal € 150,-. Na afloop kunt u eventueel de stad in en uw auto tot 17:00 bij ons laten staan! Ons advies wordt overigens niet in de vorm van een beleggingsadvies gegeven.

U kunt een consult aanvragen via 070 21 70 642 of via info@vermogensmonitor.nl
. Overzicht ins and out van relevante vermogensbeheerders: Vermogensbeheer 2018.nl -->

terug naar wegwijzer
Niet iedere Vermogensbeheerder met een AFM-vergunning is geschikt. Vraag om een second-opinion als u vermogensbheer overweegt of uw vermogen aan een vermogensbeheerder hebt uitbesteed. Vermogensmonitor weet als geen ander waar de risico's zitten. Wij procederen dagelijks voor beleggers die de risico's te laat onder ogen kregen.