Welke Vermogensbeheerder voor u?

Hoe blijft u miljonair?

Miljonair worden is relatief eenvoudiger dan het te blijven. Het klinkt wellicht vreemd, maar de verleidingen zijn groot en veelzijdig wanneer u over een aanzienlijk vrij stuk kapitaal beschikt. Vooral wanneer u voornemens bent om een deel te beleggen als alternatief op sparen. Beleggen in beursgenoteerde effecten is dan onvermijdelijk, waardoor u geconfronteerd wordt met een aantal risico's die geen rol spelen voor niet-gefortuneerden. Naast de bekende beleggingsrisico's bestaan er onderschatte en verborgen risico's. Het gaat om de risico's die verbonden zijn aan de handelingen en (on)bekwaamheid van de intermediair, de bank, de vermogensbeheerder. Sinds 1988 zien wij de claims voorbij komen, waarbij bekende en onbekende financiële instellingen in het beklaagdenbankje terecht komen. Ondernemers die hun zaak verkochten zagen hun vermogen verdampen of decimeren als gevolg van onbekwaamheid, verzuim van de zorgplicht en hebzucht van de dienstverleners. Pensioenen gingen verloren en miljonairs stonden plots weer op het punt waar ze 25 jaar eerder startte.

Vermogensmonitor biedt u mogelijkheid om deze risico's te minimaliseren. Enerzijds door het monitoren van de handelingen (beleggingen en verslaggeving) nadat een overeenkomst met een vermogensbeheerder is aangegaan, maar vooral in het proces waarin een bekwame en passende vermogensbeheerder geselecteerd wordt. Dat doen we niet alleen. Wij gebruiken de data van specialisten en combineren dat met onze know-how en expertise. Voor u betekent dit dat wij u als geen andere kunnen adviseren en daar zijn we zo van overtuigd dat wij u juridisch zullen bijstaan als dat noodzakelijk is. Zo kunnen derden uw vermogen beheren en bent u gegarandeerd van juridische hulp als dat nodig is. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. U kunt ons zelfs per periode betalen. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons openen via email of telefoon en als u wilt kunt u een terugbelverzoek invullen.

Natuurlijk bent u ook welkom bij ons in Den Haag. Vermogensmonitor is gehuisvest in een prachtig modern kantoorgebouw met eigen parkeerruimte, tramhalte voor de deur en op loopafstand van het Centraal Station.

terug naar wegwijzer
Welke vermogensbeheerder past bij u; bespaar op de jaarlijkse kosten en koop zekerheid. Laat ons de geschikte vermogensbeheerder voor u selecteren.

deel 1: aanbod niet transparant

deel 2: 99 missers

hoe blijft u miljonair?

10 geboden bij de selectie van een vermogensbeheerder 1.

10 geboden bij de selectie van een vermogensbeheerder 2.